Üdvözöljük a Digitális Jólét program pályázati oldalán!

KÖZLEMÉNY

Tájékoztatjuk Önöket,  hogy az „Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával” című (GINOP-3.3.3-17 kódszámú) felhívásra benyújtható támogatási kérelmek előminősítési folyamata 2018. november 30-án lezárult.

További információ a pályázatok benyújtásával kapcsolatban a https://www.palyazat.gov.hu/ginop-333-17- oldalon található.

 

KÖZLEMÉNY

Tisztelt Pályázók!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a GINOP-3.3.3-17 kódszámú „Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával” című) felhíváshoz kapcsolódó Előminősítési kérelemhez tartozó Eljárásrend az alábbiak szerint változik:

 2.4   A Tanúsítványok kiadása folyamatos, de legkésőbb a GINOP -3.3.3-17 pályázat megnyitásáig megküldésre kerül a 6.1 pontban meghatározott pontszámot elérő előminősítést igénylők részére.

 

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Köszöntjük a Széchenyi 2020 keretében újra megjelenő GINOP-3.3.3-17 kódszámú „Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával” felhívásra benyújtható támogatási kérelmek előminősítését biztosító elektronikus felületén.

 A projekt keretében helyi, regionális és országos civil szervezetek pályázhatnak a polgárok digitális világ iránti érdeklődésének felkeltését célzó projektjavaslatokkal. A GINOP-3.3.3-17. pályázatról itt olvashat részletesen: https://www.palyazat.gov.hu/ginop-333-17-

A pályázatok benyújtásának előfeltétele az előminősítési eljárásban való részvétel és az előminősítési Tanúsítvány megszerzése. Kérjük, ne feledje, hogy az előminősítési Tanúsítvány sikeres megszerzése nem jelenti a pályázat kedvező elbírálását.

Az előminősítési űrlap kitöltése legfeljebb 2-3 órát vesz igénybe, de a már feltöltött részek menthetők és a folyamat tetszőleges alkalommal megszakítható. Kérjük, hogy az előminősítési kérelem benyújtásához a jobb felső sarokban található "Regisztráció" gombra kattintva regisztráljon. Az itt kapott jelszóval a kérelem végleges benyújtásáig bármikor be tud lépni a rendszerbe.

Amennyiben kérdése van, kérjük, hogy tekintse meg a GYIK menüpontot, illetve keressen minket az ügyfélszolgálatunk alábbi elérhetőségein:

 

 

Eredményes pályázást kívánva,

 

Üdvözlettel:

 

Szijártó Zoltán

dr. Szabados Zsuzsa

elnök

ügyvezető 

Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. 

 

 

 ITM:

„Az Innovációs és Technológiai Minisztérium hatásköre a Digitális Jólét Program (DJP) célkitűzéseinek,  a Nemzeti Infokommunikációs Stratégiában(NIS) és a „Zöld könyv az infokommunikációs szektor 2014-2020 között fejlesztési irányairól” című dokumentumban foglalt feladatok, továbbá  a Digitális Nemzet Fejlesztési Programban (DNFP) elért eredmények, illetve ezekhez kapcsolódó, megvalósítás alatt álló fejlesztések koordinálása, beleértve az Uniós  pályázatok – így a GINOP-3.3.2 és GINOP-3.3.3 pályázatok- szakmapolitikai felügyeletét is.”

 

Neumann:

„A Digitális Jólét Program végrehajtásával összefüggő egyes feladatokról, valamint a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségről szóló 268/2010. (XII. 3.) Korm. rendelet módosításáról rendelkező 127/2017. Korm.rendelet alapján a Digitális Jólét Program végrehajtásában – amelyet a kormány a magyar társadalom és a magyar nemzetgazdaság digitális fejlődésének elősegítése, az infokommunikációs tárgyú fejlesztések összehangolása és a digitális oktatási és képzési, gyermekvédelmi, exportfejlesztési, valamint startup fejlesztések hatékony végrehajtása érdekében működtet – a Neumann János NKft. vesz részt.”

 

KIFÜ: 

„A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) az európai uniós vagy hazai forrásból megvalósuló, különösen infokommunikációs kiemelt ágazati fejlesztési projektekben projektgazdaként, konzorciumvezetőként, illetve a projektgazda vagy a konzorciumvezető kérésére konzorciumi tagként vagy más, nem kedvezményezetti szerepkörben vesz részt. A GINOP-3.3.2. kódszámú, kiemelt projekt megvalósításában a KIFÜ konzorciumvezetőként vesz részt.” ...

 

A djp.palyazat.kifu.gov.hu weboldal által használt SSL tanúsítvány eredetiségét csak Windows környezetben használt Internet Explorer vagy Chrome böngészők tudják megállapítani.

Ettől eltérő esetben (pl. más böngésző, vagy másik operációs rendszer) a böngésző egy figyelmeztető üzenetet ad. 

Ezeket az üzeneteket figyelmen kívül lehet hagyni, a honlap továbbra is SSL kapcsolattal érhető el, a felhasználó és a szerver között a kommunikáció továbbra is biztonságos.

Amennyiben szeretnénk, hogy ne jelenjen meg biztonsági figyelmeztetés, kivételként felvehetjük a weboldalt a böngészőbe.

 

Mozilla Firefox böngésző esetében ehhez tegyük a következőeket:

 

  1. Kattintsunk az 1. ábrán látható Speciális gombra
  2. Kattintsunk a Kivétel hozzáadása… gombra
  3. A megjelenő ablakban kattintsunk Biztonsági kivétel megerősítésére, gombra