Üdvözöljük a Digitális Jólét Program pályázati oldalán!

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük a „Közösségi internet hozzáférési pontok fejlesztése, szolgáltatási portfóliójuk bővítése” elnevezésű, GINOP-3.3.1-16-2016-00001 azonosítószámú projekt (a továbbiakban: Projekt) keretében megvalósításra kerülő „Digitális Jólét Program Pontok fejlesztése” című pályázat felületén! 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 3. prioritása kiemelt céljával összhangban jelen pályázat célja a közösségi internet hozzáférési helyek infrastruktúrájának fejlesztése, a korszerű info-kommunikációs technológiai (IKT) eszköz állománnyal és felkészült szakemberekkel bíró Digitális Jólét Program Pontokon (a továbbiakban: DJP Pontok) keresztül pedig az állampolgárok ösztönzése az IKT eszközök használatára, ezáltal a digitális jártasság fejlesztése különös tekintettel a  munkavállalási korú hátrányos helyzetű célcsoporttagok körében.

A DJP Pontok fejlesztésének alapvető célja, hogy a fejlesztések révén hozzájáruljanak a digitális alapkészségek fejlesztéséhez, a digitális készségekkel nem rendelkező magánszemélyek számára az informatikai eszközökhöz és az internethez hozzáférést biztosítson, továbbá, hogy az ehhez szükséges segítő szakértelem minden DJP Ponton rendelkezésre álljon.

A Projektet a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (a továbbiakban: KIFÜ), valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (a továbbiakban: NFM) által alkotott konzorcium valósítja meg. A konzorcium vezetője a KIFÜ.

A Projekt és a jelen pályázat lebonyolítását a Miniszterelnöki Kabinetiroda (MK) Digitális Jólét Program (DJP) Titkársága is támogatja, mint a DJP összehangolását és megvalósítását támogató szervezet.

A GINOP-3.3.1-16. pályázatról itt olvashat részletesen: http://kifu.gov.hu/djp_wifi

Kérjük, hogy első lépésként a jobb felső sarokban található "Regisztráció" gombon keresztül regisztráljon a rendszerben, utána a "Bejelentkezés" gombbal tud belépni.

Amennyiben kérdése van, kérjük, hogy tekintse meg a GYIK menüpontot, illetve keressen minket az ügyfélszolgálatunk email címén: ugyfelszolgalat.ginop331@kifu.gov.hu

 

Tisztelettel:

Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség